Tiener vakanties
Al sinds 1966 organiseert vzw Akindo vakanties kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus
Vakantie is tenslotte een recht voor iedereen!!

In oktober, juli en augustus organiseren wij een reeks vakanties van telkens zeven dagen (uitz. herfstkamp) voor een 32-tal tieners per periode. De begeleiding gebeurt door een groep van enthousiaste vrijwilligers tussen 17 en 31 jaar.

Gedurende de vakanties kunnen wij rekenen op een team van vrijwilligers wat betreft het bereiden van de maaltijden, alsook het onderhoud van het vakantiehuis en het Akindodomein.

Deze tienervakanties zijn bedoeld voor tieners van 11 tot 13 jaar (geboren tussen 2006 en 2008)

 

 

HERFSTVAKANTIE 2019

Wanneer?

van 26/10/19 tem 30/10/19

 

Prijs?

52€ per kind, alles inbegrepen

 

Inschrijven:

Vanaf 18 september 2019 om 9 uur, via onze website.

Hoe inschrijven?

Er kan enkel DIGITAAL ingeschreven worden via een begeleidende dienst of voorziening. De dienst die kinderen/jongeren inschrijft, is tevens verantwoordelijk voor de betaling.

Inschrijven kan via volgende link: http://inschrijven.akindo.be/

Een email met inschrijving in bijlage geldt niet meer, aangezien vanaf dit jaar alles digitaal verloopt.

 

Wat gebeurt er na de inschrijving?

Binnen de 14 dagen (jaarkamp) of 30 dagen (zomerkamp) na inschrijving ontvangt u al dan niet de bevestiging van de deelname aan het kamp. Indienhet kamp volzet is, komen de deelnemers op de reservelijst staan.

Na de bevestiging sturen wij u de inventarislijst, de aanmeldingsfiche en de factuur. Na de betaling is uw inschrijving definitief.

 

BELANGRIJK:

- Een deelnemer vervangen door een andere deelnemer uit dezelfde provincie kan probleemloos gebeuren, mits tijdige verwittiging.

- Een deelnemer annuleren kan tot 2 weken voor de vakantieperiode met terugbetaling van de inschrijvingskosten. Na deze datum kunnen geen terugbetalingen meer gebeuren tenzij met geldig doktersbriefje.

We zien ons genoodzaakt om deze wijzigingen strikt toe te passen gezien de lange wachtlijst en de vele afmeldingen van kinderen op het laatste moment. Wij vragen hiervoor begrip.

 

KLEDING:

- wij vragen met aandrang om de kleding van de kinderen te tekenen met hun achternaam en initialen van de voornaam.

- wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren kleding.


FOTO’S

Elke vakantie worden er foto’s gemaakt van de kinderen, jongeren en gezinnen. Laat ons weten of deze gebruikt mogen worden voor de website of voor publicatie.


WEETJES

- Akindo organiseert geen vervoer voor de vakantiegasten. Deelnemers kunnen wel afgehaald worden aan het station. Bij vervoersproblemen, proberen we samen naar een oplossing te zoeken (carpoolen met andere kinderen/animatoren uit dezelfde regio), tussenkomst vervoer,…Geef op tijd een seintje.

- Er zijn geen uitzonderingen mogelijk op de leeftijdsgrens bij de kinderen en jongeren. Indien een kind/jongere een andere mentale leeftijd heeft laat u ons dat weten, zo kunnen we daarmee rekening houden bij het indelen van de groepen.

- Een kind of jongere kan maar eenmaal deelnemen aan een kamp tijdens de zomer.

- Er kunnen maximum 5 kinderen per afdeling van eenzelfde instantie kunnen ingeschreven worden per kamp.

- Indien er deelnemers zijn die in alle eerlijkheid de kampprijs niet kunnen betalen, kunnen jullie contact opnemen met Akindo. Samen zoeken we naar een oplossing voor dergelijk problemen.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kan u elke werkdag tussen 9 en 12u terecht op ons correspondentieadres:


Akindo vzw

Werkplaatsen 65, 3920 Lommel

011/54.48.87

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.