Puber vakanties

 

Al sinds 1966 organiseert vzw Akindo vakanties voor maatschappelijk kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen.
Vakantie is tenslotte een recht voor iedereen!!

Gedurende de zomervakantie zijn er steeds twee puberkampen voor jongens en meisjes tussen 14 en 16 jaar. (geboortejaar 2003 tem 2005) Er zal vanaf dit jaar ook een puberkamp plaatsvinden in de krokusvakantie.

Deze vakanties zijn erg uitdagend en worden in een thema gegoten dat de jongeren aanspreekt.

De begeleiders zijn minstens 19 jaar en worden aangeraden een officiële animatorcursus te volgen. Voor de maaltijden en het onderhoud van het vakantiehuis en het domein kunnen we rekenen op een team van vrijwilligers.

 

KROKUSVAKANTIE 2020

Wanneer?

 

 

Prijs?

52€ per jongere, alles inbegrepen

 

Inschrijven:

 

 

ZOMERVAKANTIE 2020

Wanneer?

 

Prijs?

 

Inschrijven:


Hoe inschrijven?

Er kan enkel DIGITAAL ingeschreven worden via een begeleidende dienst of voorziening. De dienst die kinderen/jongeren inschrijft, is tevens verantwoordelijk voor de betaling.

Inschrijven kan via deze link http://inschrijven.akindo.be/

Een email met inschrijving in bijlage geldt niet meer, aangezien vanaf dit jaar alles digitaal verloopt.

 

Wat gebeurt er na de inschrijving?

Binnen de 14 dagen (jaarkamp) of 30 dagen (zomerkamp) na inschrijving, ontvangt u al dan niet de bevestiging van de deelname aan het kamp. Indien het kamp volzet is, komen de deelnemers op de reservelijst staan.

Na de bevestiging sturen wij u de inventarislijst, de aanmeldingsfiche en de factuur. Na de betaling is uw inschrijving definitief.

 

BELANGRIJK:

- Een deelnemer vervangen door een andere deelnemer uit dezelfde provincie kan probleemloos gebeuren, mits tijdige verwittiging.

- Een deelnemer annuleren kan tot 2 weken voor de vakantieperiode met terugbetaling van de inschrijvingskosten. Na deze datum kunnen geen terugbetalingen meer gebeuren tenzij met geldig doktersbriefje.

We zien ons genoodzaakt om deze wijzigingen strikt toe te passen gezien de lange wachtlijst en de vele afmeldingen van kinderen op het laatste moment. Wij vragen hiervoor begrip.

 

FOTO’S

Elke vakantie worden er foto’s gemaakt van de kinderen, tieners, jongeren. Laat ons weten of deze gebruikt mogen worden voor de website of voor publicatie.


WEETJES

- Akindo organiseert geen vervoer voor de vakantiegasten. Deelnemers kunnen wel afgehaald worden aan het station. Bij vervoersproblemen, proberen we samen naar een oplossing te zoeken (carpoolen met andere kinderen/animatoren uit dezelfde regio), tussenkomst vervoer,…Geef op tijd een seintje.

- Er zijn geen uitzonderingen mogelijk op de leeftijdsgrens bij de kinderen en jongeren. Indien een kind/jongere een andere mentale leeftijd heeft laat u ons dat weten, zo kunnen we daarmee rekening houden bij het indelen van de groepen.

- Een kind of jongere kan maar eenmaal deelnemen aan een kamp tijdens de zomer.

- Er kunnen maximum 4 jongeren per afdeling van eenzelfde instantie kunnen ingeschreven worden per kamp.

- Indien er deelnemers zijn die in alle eerlijkheid de kampprijs niet kunnen betalen, kunnen jullie contact opnemen met Akindo. Samen zoeken we naar een oplossing voor dergelijk problemen.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kan u elke werkdag tussen 9 en 12u terecht op ons correspondentieadres:


Akindo vzw

Werkplaatsen 65, 3920 Lommel

011/54.48.87

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.